18 Nisan 2013 Perşembe

EKS Mutfak Akademisi Bursa Şubesini Açıyor!


EKS Mutfak Cookplus BURSA











9 Mayıs’ta Bursa Anatolium Avm  Karaca mağazası içerisinde EKS Cookplus şubemizde yapılacak olan Norveçli şef Jostein Medhus ile Norveç deniz ürünleri eğitimine Bursa Yemek bloggerlarını da aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Bütün Yemek blogu yazarlarına davetiyedir.



EKS Mutfak Akademisi Bursa Şubesini Açıyor!



Dünyaca ünlü Şef Eyüp Kemal Sevinç tarafından 2011 yılında kurulan EKS Mutfak Akademisi yeni şubelerini eklemeye başladı. Bursa Anatolium AVM içerisindeki Karaca Mağazasında bulunan CookPlus Bursa şubesi bugün açıldı.
EKS CookPlus Bursa şubesindede Temel aşçılık 4 ders ve temel pastacılık 4 ders olarak gerçekleşiyor. Eğitimlerin yanı sıra, dünya mutfaklarından örnekler, dünya mutfaklarından ekmekler, yöresel lezzetler, et pişirme teknikleri, balık pişirme teknikleri, cheescake yapımı, el yapımı çikolatalar, soğuk tatlılardan seçmeler, eşlerimizle yemek yapalım, çocuk şefler mutfakta, pratik lezzetler, salatalar ve soslar, atıştırmalıklar, sağlıklı yemekler, kesme ve pişirme teknikleri, el yapımı makarna ve sosları, anne ve çocukları ile ev yapımı kumpirler gibi birçok etkinlik gerçekleşiyor. Eğitimler ile ilgili programlar  içerikleri İstanbul merkezimizde planlanıyor; Bursa şubesinde uygulanıyor.



Temel aşçılık 4 ders eğitimi, aşçılığın temel tekniklerini ve uygulamalarını öğrenmek isteyen mutfak tutkunları için tasarlanıyor. Temel Pastacılık Programları ise tatlı lezzetler yapımı konusunda kendisini geliştirmek isteyen; sos, kek, kurabiye, çikolata, pasta, tart yapımına dair incelikleri öğrenmek ve deneyimlemek isteyen mutfak meraklıları için 4 ders olarak düzenleniyor.



Hiç yorum yok: